Friday, February 14, 2014

Novel Fixi: SUSPEK
Inawza.Yusof13:14 3 comments



Assalamualaikum, hai! 

So, presenting Suspek. This is my second book after One Day You'll Be Mine and it's with Fixi yang urban kontemporari gitu :)

Not a love story since I've been dying to try something different... tapiiii, ada la about nanobyte kot lovey dovey kat dalam tu heee~

Untuk baca bab awal/sinopsis etc, boleh jenguk website Fixi kat sini, sini, sini!
 -----> http://fixi.com.my/produk/suspek
pssst: kalau nak lagi best, beli la sekali :)) 


Suspek pun ada fanpage...woot woot. Kelas kau, Ana!
https://www.facebook.com/NovelSuspek


That's all for today!
Terima kasih daun keladi, jumpa lagi nanti.

Sunday, December 8, 2013

Expo Buku 1 Malaysia
Inawza.Yusof13:38 1 comments


Assalamualaikum.
Howdy, people?

Jadual untuk para penulis KaryaSeni yang gempak lagi best. 
Meh la ramai-ramai datang.

Saya pun akan ada kat sana...ehemm ehemm

Tarikh : 11 Disember 2013
Masa: 12.00 - 2.00 petang

Buat yang terakhir kali untuk One Day You'll Be Mine.
Kerana selepas tu, mungkin tunggu new novel keluar... baru munculkan diri pula.
Yang mana, tak tahu bila lagi harharhar

So, jom la, jom! 


Sunday, November 24, 2013

Karnival Novel 2013
Inawza.Yusof11:52 0 comments

Assalamualaikum dan hello ^^ 

Just nak kongsi tentang Karnival Novel 2013. 
Ada ramai penulis best-best yang join.

Saya yang tak seberapa ni pun ada terselit sekali, insyaAllah.

Event ni kat JitraMall, Kedah. 
So, orang Kedah dan yang berhampiran, mai la nge-date sama-sama.